Modna kuća Louis Vuitton u Kini predstavilja spin-off kolekciju muške odeće za sezonu Proleće/Leto 2023.

Kolekcija istražuje odnos između ‘mašte’ i ‘stvarnosti’, koji je osmislio i kreirao Louis Vuitton Studio Pret-a-Porter Homme

Louis Vuitton je po drugi put predstavio svoju novu mušku liniju za Proleće/Leto 2023. na Araina u Kini, lansirajući bezbroj unikatnih izgleda.

Za Spin-Off reviju proleće-leto 2023. u Aranji, francuska modna kuća proširuje ideju o uvećanom igralištu koje je prvi put predstavljeno u Parizu u junu. Bioskopski uvod pod nazivom Miraž, koji je nastao u saradnji kineskih režisera Jia Zhangkea i Vei Shujuna, prikazuje teme detinjstva, otkrića i zajednice.

Snimljen u gradu Dunhuang, na samom kraju pustinje Gobi, film prikazuje savremeno spajanje Istoka i Zapada, što se ogleda u poeziji istorije. Priča vodi publiku na plažu Aranja, gde se spin-off šou odvija u peščanom pejzažu oblikovanom alatima u korenu kolekcije koja je zasnovana na beskonačnim mogućnostima izrade. Prezentacija je snimljena uživo od strane pekinškog benda Sleeping Dogs, a predstavlja nastup u koreografiji kineske plesačice Hou Jing.

Kolekcija istražuje odnos između ‘mašte’ i ‘stvarnosti’, koji je osmislio i kreirao Louis Vuitton Studio Pret-a-Porter Homme – neprestano rastući ekosistem kreativnih umova, koji je poželeo dobrodošlicu Virgilu Ablohu u Maison 2018. proširio tokom svojih osam sezona umetničkog rukovodstva. Živo svedočanstvo njegovog talenta da okuplja ljude, oni naseljavaju kreativno igralište koje je nastajalo više od jednog veka.

`

Za proleće/leto 2023. postoji eklektičan asortiman univerzalne radne odeće i komada sa monogramom, kao i razni aksesoari kao što su kaiševi i torbe. Ostali odevni predmeti kao što su kaputi, šorcevi, suknje i radna odeća utkani su u trodimenzionalnog frotira u stilu skulpturalnog žakarda. Vidimo veliki akcenat na tie-dye printu i vezu u različitim kombinacijama. Paleta boja sadrži mešavinu žute, svetlo ljubičaste, plave, zelene i crne.

KATEGORIJE

Ova stranica koristi kolačiće Ove stranice koriste kolačiće (eng. “cookies”) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.