TERMINAL GASTRO BAR – Novogodisnji matine sa pogledom na Hram Svetog Save

Terminal Gastro Bar, u srcu Vracara, jedan je on najpopularnijih Beogradskih casual dinning restorana sa raznovrsnom ponudom internacionalnih specijaliteta. I ne samo to. Njegova izuzetnost ogleda se i u njegovoj lokaciji koja je tik uz najvecu pravoslavnu crkvu na svetu – Hram Svetog Save. Pogled na Hram mozete uzivati leti, iz najlepse i najposecenije restoranske baste, a u praznicnim danima uz zimske idile i iz samog restorana

Terminal Gastro bar, je nezaobilazna stanica svake osobe koja je hedonista u odabiru ugostiteljskih usluga, prijatnog kutka preko dana za rucak sa Vama omiljenim osobama ili nocnog provoda koji je propracen dobrim vibe-om i kome se zasigurno u toku nedelje, vise puta vracate.

Posebna draz Novogodisnjih praznika, je tradicionalni Matine restorana Terminal, koji je nezaobilazni provod Beogradjana i njegovih posetilaca.

Pored inzvarednog menija, na dan proslave Novogodisnje noci, preukusne finger food kreacije uz kvalitetna vina, sampanjce, izvrsno pripremljene koktele, i naravno srpske rakije, uzivacete i poseban odabir muzickog spektakla.

Sa punim srcem i zadovoljstvom u samom srcu Beograda, budite deo tradicionalnog Novogodisnjeg Matinea i najboljeg provoda, koji je mnogo puta stavio u senku i sam docek Novogodisnje noci.

Najbolji Novogodisnji Matine u jednom od najboljih restorana u gradu – Matine u Terminalu!

Terminal – International Fusion Restourant 

Adresa – Bore Stankovica 17, Beograd 

KATEGORIJE

Ova stranica koristi kolačiće Ove stranice koriste kolačiće (eng. “cookies”) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.